• Предлагаме нови полупрофесионални готварски печки или с транспортни дефекти. Поддържаме разнообразие от модели с различни екстра функции и дизайн, и не правим компромис с марките. Работим с производители, доказали се през годините. При нас ще намерите полупрофесионални готварски печки на Fratelli Onofri, Elettrozeta, Bompani.

    

   Газови котлони, защита от изтичане на газ, електрически фурни с вентилатор, терморегулатор, различен брой функции, таймер, с допълнителни опции за бързо, икономично и удобно готвене – сигурни сме, че необходимият ви уред е при нас.

    

   Препоръчваме ви да ни посетите на място в магазина, за да разгледате печките, които са в наличност.

    

   В магазините на „Релакс техно“ можете да купите печки и други необходими ви уреди на лизинг, да получите адекватна консултация при избора и да договорите доставка на покупката на посочен от вас адрес.

    

   Стартирайте с качествени уреди на по-ниска цена, вместо с нови уреди от по-нисък клас и с по-лоша изработка. Защото качеството е важно – за нас, за вас, за вашите клиенти.

   Очакваме ви!

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2023 Exsitee.com
    • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.