0
Вход и Регистрация
София 0877844344 Пловдив 0888392035

За нас

Релакс Техно ООД се занимава с внос и търговия с нови уреди, бяла техника с транспортни дефекти и уреди втора употреба. Доставяме за българския пазар и професионална бяла техника за магазини, ресторанти, кафенета, сладкарници и др.

Дейността ни стартира през 1994 година в Пловдив. Качеството на уредите, които внасяме и професионалното, грижливо отношение към клиентите ни помогнаха да се утвърдим бързо на пазара, да намерим стабилни партньори, а в последствие и да разширим бизнеса си.

Към момента магазини за бяла техника „Релакс техно“ има в Пловдив и в София.

Марките, с които работим

Bosch, Siemens, Neff, Liebherr, Miele, AEG, Electrolux, Zanussi, Samsung, LG, Hotpoint Ariston, Whirlpool, Indesit, Bauknecht, Privileg, Hanseatic, Gorenje, Bompani, Ardesia, IARP, ISA, AHT, Framec и др.

Внасяме бяла техника само на марки, доказали качеството си през годините. Добрите европейски производители непрекъснато развиват своите продуктови линии, правят подобрения и нововъведения. Ние се грижим най-модерните домакински уреди, уреди за вграждане и професионални витрини да стигат до вас на по-ниска цена.

Внос и категории уреди в магазини Релакс Техно

Техниката, която ви предлагаме е внос предимно от Германия и е произведена специално за западноевропейските пазари. Качеството й е много високо. Уредите, които ще намерите при нас са разделени в четири групи:

Гаранция и сервиз

Всички уреди са с гаранция и се продават след като са минали преглед и е установено, че са в пълна изправност. Искаме клиентите ни да са доволни и да използват купената от нас бяла техника колкото се може по-дълго. Затова освен магазините, поддържаме логистичен и сервизен център. Извършваме бързо гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички уреди.

Нашите принципи

Задължително всеки уред минава през сервиза на Релакс Техно преди да отиде в магазина. Предлагаме домакински уреди с транспортни дефекти или втора ръка, чиято пълна изправност можем да гарантираме. За нас е важно клиентите ни да получат качествени печки, хладилници, перални миялни, които значително ще улеснят ежедневието им.

Консултираме и насочваме всеки клиент към подходящия за нуждите и бюджета му уред. Организираме доставката на покупките на посочен адрес и реагираме бързо и компетентно при необходимост от ремонт, независимо дали гаранционен или извънгаранционен.

Магазин Пловдив

Магазин София

magnifier